Index Vakbarát Hírportál

Idegesítette Tysont az utas, véresre verte a bokszlegenda

2022. április 22., péntek 06:08 | aznap frissítve

Mike Tyson öklétől még mindig ajánlatos őrizkedni. Az 55 éves bokszlegenda megelégelte, hogy San Franciscóból Floridába menet a mögötte ülő utas végig idegesítette a repülőúton, és amikor a pasas végképp az idegeire ment, felállt a helyéről, majd jól megsorozta. A szenvedő fél feljelentette a nehézsúlyú exvilágbajnokot.

Helyi idő szerint szerda este fél tizenegykor történt, hogy Mike Tyson megmutatta, még nem felejtett el bokszolni. Más kérdés, hogy mindezt nem a ringben tette, hanem egy San Franciscóból Miamibe tartó repülőgép fedélzetén, írja a TMZ Sport nevű honlap. Nagyon valószínű, hogy az esetnek a bíróságon lesz folytatása.

Az 55 éves exvilágbajnok San Franciscóban vett részt a hagyományos 420 Hippie Hill elnevezésű marihuánafesztiválon. (San Franciscóban megengedett a kannabisz szívása.)

A bokszlegenda díszvendég volt az eseményen, amelyen Tyson 2.0 fantázianevű marihuána-készítményét reklámozta, továbbá fül formájú süteményét, amelyet az Evander Holyfield elleni 1996-os hírhedt mérkőzése emlékére készít, utalva arra, hogy 26 éve kiharapott egy darabot ellenfele füléből.

Tyson Floridába tartott a drogbuliról, de a repülőút nem volt eseménytelen. A mögötte ülő utas szelfizett vele, majd folyton duruzsolt Tyson fülébe, aki egy ideig tűrte a dolgot, majd megkérte az illetőt, hogy fejezze be.

Ám az nem nyugodott, mire Tyson felállt, hátrafordult, és megsorozta a férfit, akinek a barátja mobiljával rögzítette az egész incidenst.

Az illető a reptérre érkezve feljelentést tett, de az ügy nem egyértelmű. Tyson szóvivője szerint a sértett erősen kapatos volt, a repülőúton végig molesztálta a bokszolót, sőt, egy vizespalackot is hozzávágott.

Íme a telefonra rögzített verés:

(Borítókép: Mike Tyson. Fotó:   Chris Farina / Corbis / Getty Images)

Rovatok