Index Vakbarát Hírportál

Majdnem lefejezte a híd az ünneplő focicsapat játékosait

2022. szeptember 29., csütörtök 21:49

Néhány centin múlt, hogy az argentin másodosztály pontvadászatának első helyezettjének ünneplése katasztrófával végződött, miután az ünneplő játékosok éppen csak le tudták húzni a fejüket, amikor egy nyitott tetejű buszon állva haladtak át egy híd alatt.

Nem sokon múlt, hogy az argentin labdarúgó-bajnokság másodosztályában bajnoki címet szerző Belgrano játékosainak ünneplése tragédiával végződjön.

Ahogyan az sok helyen lenni szokott, a bajnoki címet szerző játékosok egy nyitott tetejű busszal járták körbe a várost, együtt ünnepelve a szurkolókkal.

Általában vidám esemény szokott lenni, de nem akkor, amikor az igen alacsonyan lévő híd alatt szinte lassítás nélkül hajt át a busz. A játékosoknak nem sok idejük maradt arra, hogy összehúzzák magukat, de volt annyi lélekjelenlétük, hogy nem történt sérülés. A videót a csakfoci.hu vette észre.

Inkább a trófea látja kárát az ünneplésnek

Nem példátlan, hogy az ünneplés során sérülés történik. Talán néhányan még emlékeznek rá, amikor 2011-ben a Real Madrid akkori játékosa, Sergio Ramos figyelmetlenségében leejtette a nyitott tetejű buszról a spanyol Király Kupa trófeáját, ami a busz alá esett.

A 2014-ben világbajnoki címet szerző német labdarúgó-válogatottnak is sikerült a nagy ünneplés közben kárt tennie a vb-trófeában.

Egyszer csak letört belőle egy kis darab, de nem kell aggódni, vannak szakembereink, akik ki tudják javítani. Nyomoztunk is a tettes után, de nem sikerült rátalálni

– mondta akkor a Német Futballszövetség (DFB) elnöke, Wolgang Niersbach.

Rovatok