Index Vakbarát Hírportál

A teljes hírzárlat után Hosszú Katinka exkluzív videót osztott meg esküvőjéről

2022. október 2., vasárnap 18:32

A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka a közösségi oldalán betekintést engedett abba, hogyan telt a nagy nap, amikor összekötötte életét Layber-Gelencsér Mátéval. A lagzin készített exkluzív videóban Gyurta Dániel és Verrasztó Evelyn is feltűnik.

Az úszónő augusztus 22-én kelt egybe a párjával, a sportoló kérésére teljes hírzárlatot rendeltek el a résztvevők számára, a násznép még képet sem tehet ki a közösségi médiába. Így az esküvő pontos időpontja sem volt ismert a média és a kívülállók számára.

A lagzin több magyar sztár is tiszteletét tette, köztük Gyurta Dániel és szerelme, Iszak Eszti, de Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor is a meghívottak között volt. A szertartásra a szentendrei skanzenben került sor, Hosszú Katinka pedig vasárnap egy kisfilmet osztott meg a követőivel. A felvételek alapján pedig Verrasztó Evelyn kapta el a menyasszonyi csokrot.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Katinka Hosszu (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés

Mint arról korábban írtunk, Hosszú Katinka a jelek szerint egyre tudatosabban készül az élsport utáni civil életre, amelyben leginkább üzletasszonyként és édesanyaként képzeli el magát. A következő, 2024-es párizsi olimpián nagy valószínűség szerint már nem lesz ott az úszónő, mert férjével, Layber-Gelencsér Mátéval a versenyzés helyett gyermeket terveznek.

(Borítókép: Papajcsik Péter / Index)

Rovatok