Index Vakbarát Hírportál

Vibráló eszköz segítségével nyerhetett 114 millió forintot egy női pókeres

2022. október 8., szombat 15:06 | aznap frissítve

Egy ismeretlen női játékos úgy nyert meg egy 270 ezer dolláros pókerpartit, hogy a legesélyesebb ellenfele szerint egy vibrátor figyelmeztette őt arra, kinél milyen lapok vannak.

A Los Angeles-i Hustler Casino élőben közvetítette egy nagy tétes pókerjátékát, ami azzal vált világhírűvé, hogy egy alig ismert játékos a gyanú szerint vibrátor segítségével lett a végső győztes a mintegy 270 ezer dolláros (körülbelül 114 millió forintos) partin – írja a New York Post.

Az egyik rutinos és nagy esélyes pókeres, Garrett Adelstein a parti egy pontján nem túl értékes lapok birtokában az összes pénzét bedobta középre. Némi gondolkodás után Robbi Jade Lew megadta a hívást, de utóbb kiderült, hogy neki sem voltak jó lapjai, bár valamivel többet értek, mint Adelsteinéi. Az utolsó kártya nem változtatott az álláson, így a hatalmas összeget magasabb lappal vitte el a nő, ami sokakban keltett erős gyanút. Megkezdődtek a találgatások azzal kapcsolatban, hogy csalás történhetett.

Garrett Adelstein csalódottan és dühösen távozott az asztaltól, később pedig közleményt adott ki, amelyben csalással vádolta Robbi Jade Lew-t. A nő azt válaszolta a vádakra, hogy neki egyértelmű volt a férfi blöffje, viszont saját lapjaira is rosszul emlékezett, mert ő meg azt hitte, hogy a bubi mellett nem 4-es, hanem 3-as van a kezében. Így ugyanis lett volna egy párja, amivel legalább valamennyire indokolható lett volna, hogy ő is mindenét beleadta a partiba.

Vibráló eszköz segíthetett

Szakértők szerint Robbinak csak dobnia kellett volna a lapjait, érthetetlen volt az all in megadása ilyen állásnál. 

A profi pókeres szerint a nőnél valamilyen vibráló eszköz lehetett, ami figyelmeztette, hogy értékesebb lap van nála, mint ellenfelénél. Ez azonban csak úgy történhetett meg, ha Robbi feltörte a kaszinó kamerarendszerét, amellyel a lapokat figyelik.

Robbi Jade Lew a Twitteren azt írta, hogy később visszaadta a megnyert pénzt. Megjegyezte azt is, hogy Adelstein egy félreeső folyosón – ahol senki sem látta őket – kérdőre vonta és meg is fenyegette őt. A nő további részleteket is ígért a partiról, de azóta nem jelentkezett újabb bejegyzéssel.

Mint megírtuk, Magnus Carlsen ötszörös világbajnokot legyőzte a 19 éves Hans Niemann, akinek állítólag egy análgyöngy segítségével morzézták el a győzelemhez vezető lépéseket. A két érintett nem sokat segít a tisztánlátásban; Magnus Carlsen nem prezentált bizonyítékokat, Hans Niemann pedig mindent tagad. Egy friss jelentésben az áll: a fiatal sakkozó rengetegszer csalhatott az interneten.

Rovatok