Index Vakbarát Hírportál

December 12-én kezdődik a jegyárusítás az atlétikai vb-re

2022. november 25., péntek 12:23

December 12-én kezdődik a jegyárusítás a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokságra.

Az elérhető jegyárak és a különleges kedvezmények miatt mindenki számára hozzáférhető lesz a vb, így az összes rajongó láthatja majd például a világ leggyorsabb női és férfi 100 méteres sprintereit, valamint a legjobb magyar versenyzőket az új Nemzeti Atlétikai Központban – tájékoztatták a szervezők pénteken az MTI-t.

„Mindenki számára hatalmas élményt jelent majd az atlétikai világbajnokság. Ott lesznek a legjobb magyar atléták, akiknek most először adhatja meg azt a pluszerőt a tiszta szívből szurkoló magyar közönség, ami a csodához kell. Kilenc izgalmas napra készülünk, Magyarország történetének legnagyobb sporteseményére, amelyet az egész világon több mint egymilliárd néző követ majd. Így lesz teljes a karácsony, hogy szeretteinket meglephetjük egy különleges élménnyel, egy jeggyel vagy bérlettel az atlétikai világbajnokságra” – mondta Schmidt Ádám, a 2023-as atlétikai világbajnokság kormánybiztosa.

A budapesti atlétikai vb-n minden este lesznek döntők és szinte minden este lesz magyar versenyző, akinek a hazai közönség szurkolhat. A délelőtti programok is izgalmas keverékét kínálják a versenyszámoknak és atlétáknak. Hat utcai versenyt is rendeznek Budapest legszebb városrészeiben, a maraton rajtja és célja például a Hősök terén lesz.

Rovatok