Index Vakbarát Hírportál

Hosszú Katinka hivatalosan is bejelentette, hogy várandós

2023. március 16., csütörtök 21:50

Hosszú Katinka Instagram-oldalán, egy videóban jelentette be hivatalosan is, hogy anyai örömök elé néz.

Március első napjaiban jelentek meg az első cikkek arról, hogy Hosszú Katinka gyermeket vár, emiatt pedig hátat fordít az élsportnak. Egy neve elhallgatását kérő bennfentes azt mondta, hogy az úszófenomén még nem akarja nyilvánosságra hozni az örömhírt, ezért kerüli feltűnően a nyilvános szerepléseket.

Nemrég olyan hírek láttak napvilágot a sajtóban, hogy már a negyedik hónapban járhat a 33 éves sportolónő, aki a külföldi edzőtáborba sem utazott el az úszóválogatottal a téli felkészülésre.

Korábban az Indexen is beszámoltunk arról, hogy Sós Csaba szövetségi kapitány sejtelmes nyilatkozatot tett Katinkával kapcsolatban, ám sem megerősíteni, sem megcáfolni nem akarta a médiában felröppent híreket.

„Nem utazott el az edzőtáborba, és valószínűleg nem is fog. Tenerifére ment volna, ám ez meghiúsult. Megjelentek vele kapcsolatosan hírek, de ha igazak, akkor úgy vagyok vele, ő jelentse be, ha pedig nem, akkor ne én beszéljek róla. Ne a kapitánytól tudják meg” – nyilatkozta akkor Sós Csaba a Hosszú Katinkát övező pletykáról.

Eddig kellett várni a nagy bejelentésre

Mostanáig kellett várni a hivatalos bejelentésre, Hosszú Katinka fél tíz környékén osztott meg egy posztot Instagram-oldalán a Kicsoda Katinka? kérdéssel. A videóban erre igyekeznek felelni többen is, köztük Milák Kristóf és Jakabos Zsuzsanna, a végső választ azonban a legeredményesebb magyar úszónő adja meg:

Anya.

(Borítókép: Bodnár Patrícia / Index)

Rovatok