Index Vakbarát Hírportál

Aljas módon kiütötte ellenfelét a legyőzött birkózó

2023. április 19., szerda 13:40

Sokkoló felvételek mutatják azt a pillanatot, amikor a vereséget elkönyvelni kénytelen ifjúsági birkózó kézfogás helyett teljes erőből arcon üti ellenfelét. A fájdalmas csapás után a fiatalember riválisa rongybabaként zuhant a földre, pontosabban a szőnyegre.

A brutális ütésre a mérkőzés befejezése után került sor, amikor a két kiskorú éppen kezet fogott volna.

A TMZ Sport jelentése szerint az eset az Illinois állambeli Oak Parkban történt. A narancssárga trikót viselő Cooper Corder 14–2 arányban győzött a Maine West High Schoolból érkező Hafid Alicea ellen.

Corder a meccs után kezet akart fogni ellenfelével, aki váratlanul felkapta a vizet, és hidegvérrel kiütötte ellenfelét, aki azonnal padlót fogott.

Aliceát ezután a nézők azonnal lerángatták a szőnyegről, miközben a többi gyerek és szüleik döbbenten figyelték a földön fekvő birkózót.

Sokan azt hitték, hogy Cordert kórházba kell vinni, de később kiderült, hogy csupán orrsérülést szenvedett. A következő meccsein azonban vélhetően arcmaszkot kell viselnie – írja a Daily Mail.

A verseny szervezői később azt írták: ez a viselkedés egyáltalán nem tolerálható, és soha nem fognak szemet hunyni az ilyen esetek felett.

A helyi rendőrség a hírek szerint már vizsgálja az esetet, a hatóság emberei testi sértés miatt vonhatják felelősségre a magából tejesen kivetkőző sportolót.

Rovatok