Index Vakbarát Hírportál

Nemi szervéhez nyúlt Cristiano Ronaldo, komoly következményei lehetnek

2023. április 20., csütörtök 17:37

Miután az Al-Naszr 2–0-ra kikapott az Al-Hilaltól a szaúdi labdarúgó-bajnokságban, a klub sztárjátékosa, Cristiano Ronaldo a nemi szervét fogdosva vonult le a pályáról. Az esetet követően egy szaúdi ügyvéd azt mondta, a gesztus miatt ki kellene toloncolni az országból az ötszörös aranylabdást.

Nouf bin Ahmed ügyvédnő a Twitteren jelentette be, hogy hivatalos panaszt fog tenni a szaúdi ügyészségen a portugál támadó ellen, aki ellen közszeméremsértés bűncselekmény elkövetése miatt indulhat eljárás.

„Ez egyike azoknak a bűncselekményeknek, amelyek letartóztatással és kitoloncolással járnak, ha egy külföldi követi el” – közölte a jogász.

Minden sorozatot figyelembe véve Cristiano Ronaldo 13 mérkőzésen 11 gólt szerzett új csapatában, de most csúnyán elvesztette a fejét.

A mostani vereség után olyan felvételek kerültek fel a netre, amelyeken a csatár a nemi szervét fogdosva „üzent” az al-Hilal szurkolóinak, aki folyamatosan cukkolták őt.

Az Al-Naszr megvédte sztárjátékosát

Az Al-Naszr a kritikákra reagálva közleményt adott ki, amelyben tisztázta a támadó viselkedését – írja a GiveMeSport.

Cristiano Ronaldo egy nagyon érzékeny területen szenvedett sérülést, miután ütközött az ellenfél egyik játékosával, ezért nyúlt az ágyékához. Ez egy megerősített információ. Ami a szurkolók magyarázkodását illeti, ők azt gondolnak, amit akarnak

– áll a kommünikében.

(Borítókép: Cristiano Ronaldo 2023. március 9-én Rijádban. Fotó: Khalid Alhaj / MB Media / Getty Images)

Rovatok