Index Vakbarát Hírportál

Komoly megtiszteltetés érte Gera Zoltánt

2023. április 24., hétfő 08:01

Nagy nyomot hagytak a magyar sportéletben, ezért Gera Zoltán labdarúgó és a többszörös Dakar-rali-résztvevő Bunkoczi László kézlenyomata is felkerül a Magyar Sportcsillagok Falára.

Május harmadikán Gera Zoltán, Bunkoczi László, Szalay Balázs, Gyulay Zsolt és Szilágyi Áron kézlenyomatával bővül a fal.

Gera Zoltán és Bunkoczi László nem tud ott lenni az eseményen, így az ő kézlenyomatukat most kellett formába önteni.

„Nem nyertem világbajnokságot, mint a legtöbb név, amit itt látok. A legtöbb kézlenyomat kiválóságai olimpiai sportágakban nyújtottak kiemelkedő teljesítményt. Nyilván a futballban én ezt nem tudtam véghez vinni. Azt gondolom, hogy a hosszú pályafutásomat vették figyelembe. Megtisztelő, hogy ha az emberre gondolnak. Azt jelenti, hogy szó szerint valamilyen kézlenyomatot hagyott a sportban” – nyilatkozta a 97-szeres válogatott magyar sporthíresség.

„Még mindig nem vagyok teljesen magamnál. Nem gondoltam volna, amikor elkezdtem versenyezni, hogy ez megadatik. Klasszikus értelemben olimpiai sportágak nagy bajnokai vannak itt. Tényleg, még mindig egy kicsit hitetlenkedve állok a dolog előtt” – idézte a Mandiner Bunkoczi Lászlót.

Rovatok