Index Vakbarát Hírportál

Olimpiai, világ- és Európa-bajnok sportolókkal lehet találkozni Budapesten

2023. május 26., péntek 09:43

Egy helyszínen 105 sportágat és 20 hangszert lehet kipróbálni a Budapesti Nagy Sportágválasztón és Nagy Hangszerválasztón.

A látogatók olimpiai, világ- és Európa-bajnok sportolókkal is találkozhatnak pénteken és szombaton a Merkapt Sportközpontban. Ott lesz a rendezvényen többek között

A Nagy Sportágválasztó résztvevői 50 százalékos kedvezménnyel vásárolhatnak jegyeket vagy bérleteket az atlétikai világbajnokságra.

Az augusztus 19. és 27. között sorra kerülő budapesti világbajnokság szervezőinek célja, hogy minél többen kezdjenek el sportolni és egészségesebben élni.

Aki felkeresi az eseményen a vb standját, elvégzi a sportos atlétikai aktivitásokat és összegyűjti a pecséteket, kedvezményes áron vehet belépőt. Magyarország történetének legnagyobb sporteseményén a világ legjobb atlétáival találkozhatnak a nézők a Nemzeti Atlétikai Központban és Budapest belvárosában, a maraton útvonalán.

A Nagy Sportágválasztó pénteki és szombati napja is ingyenesen látogatható, a szervezők várják az óvodás-, iskoláscsoportokat (pénteken), az egyéni látogatókat, valamint a kis- és nagygyermekes családokat (szombaton). A részvétel regisztrációhoz kötött, mely megtörténhet online előzetesen, de személyesen az esemény bármely napján is, a helyszínen – adta hírül az MTI.

Rovatok