Index Vakbarát Hírportál

Távozott a Telekom Veszprém cégvezetője

2024. május 9., csütörtök 17:45

Sevinger Zsoltot annyira megviselte a Bajnokok Ligája kudarc, hogy távozott a Telekom Veszprém férfi kézilabdaklubot működtető gazdasági társaság cégvezetéséből. A távozó cégvezető tizenőt évig volt tagja a csapatnak, de a kézilabdát maga mögött hagyva más területen dolgozik a jövőben.

Tizenöt év után távozott Sevinger Zsolt a Telekom Veszprém férfi kézilabdaklubot működtető gazdasági társaság cégvezetői posztjáról – közölte az MTI.

Sevinger Zsolt tizenöt éven keresztül volt nagyon hasznos tagja ennek a csapatnak, de hónapokkal ezelőtt megkeresték egy nagyon kedvező állásajánlattal, amit elfogadott, mert új kihívás elé akar nézni

– nyilatkozta Csík Zoltán, a Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatója.

Hozzátette, hogy a cégvezető megvárta volna a szezon végét, de a Bajnokok Ligája kudarc megviselte őt, tizenöt év kézilabda pedig elég volt neki és frissítésre van szüksége.

A bajnokságban és a Magyar Kupában is címvédő bakonyiak a dán Aalborg HB együttesével szemben alulmaradtak a BL negyeddöntőjében, és 2014-es debütálásuk óta először fordult elő, hogy két egymást követő szezonban lemaradtak a sorozat kölni négyes döntőjéről. Ezt követően a szurkolók keddre tüntetést szerveztek, mert szeretnék megakadályozni, hogy a klubvezetők szerződést hosszabbítsanak Momir Ilic vezetőedzővel és Gulyás Péter másodedzővel.

Jelenleg nincs edzőkérdés Veszprémben. Kupadöntő kérdés van és bajnoki döntő kérdés van

– mondta Csík Zoltán.

Elmondása szerint csalódottak és szomorúak, amiért nem sikerült a négyes döntőbe jutás, de csak a szezon végén döntik el, milyen összetételű szakmai stábbal szeretnék folytatni a munkát. Hozzátette, hogy még nincs eldöntve az Ilic, Gulyás páros sorsa, nem írtak alá velük szerződéshosszabbítást.

A vezérigazgató szerint Nagy László sportigazgató a feladatkörének megfelelően világszínvonalú játékosokat, és talán a világ legjobb edzőit próbálja a klubhoz hozni, és ezt a munkát zseniálisan csinálja.

Rovatok