Index Vakbarát Hírportál

Ti nyerni akartok a döntőben?

2014.01.29. 12:27

medianap.jpg

A hét közepén megtartották az ilyenkor szokásos médianapot a Super Bowl előtt, itt az akkreditált sajtóból gyakorlatilag boldog-boldogtalan kérdezhetett, először a Seahawkstól. Nagyjából hatezren kaptak akkreditációt világszerte, meg is lett az eredménye.   

A legnagyszerűbb kérdést a Denver Broncos linebackere, Shaun Phillips kapta, azt kérdezte tőle valaki, kötelező-e a győzelem a Super Bowlban? Erre mi lehet mondani? Nem? Philips nem is nagyon tudott mit reagálni, adott egy sablonválaszt, "nekem minden meccsen kötelező a győzelem".

A denveri Danny Trevathannál már egy egészen más jellegű kérdésnél szakadt el a cérna, egy újságíró azt tudakolta, Andy Reidet vagy Mark Manginót nézné meg inkább tangában. Nem volt hajlandó válaszolni. Szóba került még később Justin Bieber, meg az is, hogy ki fingik a legbüdösebbet az öltözőben, és a médiát amúgy nem különösebben szívlelő Marshawn Lynchet is sikerült szóra bírni. Nem is akármilyen interjú készült vele Deion Sanders révén, azok után, hogy nemrég ötvenezer dolláros büntetést kapott az NFL-től, mert nem áll szóba az újságírókkal. 

- Mi az, ami leginkább tetszik a Super Bowllal kapcsolatban?
- Az egész élmény, hogy itt lehetek.
- Meglepett valami?
- Az, hogy itt lehetek, nagy dolog.
- Valóban óriási.
- Igen, az.
- Erről álmodtál.
- Igen, erről, és most itt van.

Lynch hat perc után keresett egy csendes sarkot, ott húzta ki a médianap további részét, az NFL elégedett volt viselkedésével. 



Rovatok