Index Vakbarát Hírportál

Sisakokkal verték egymást véresre

2014.12.23. 11:25

byu.jpg

Még az elején járunk az egyetemi bowl-szezonnak, és a Miami Beach Bowl már most egy nagyszerű meccs volt, utolsó perces egyenlítéssel és dupla hosszabbítással, viszont mindezt kidobhatják a kukába a résztvevők, mert az 55-48-as Memphis-győzelem után még amerikaifutball-pályán is ritkán látható balhé tört ki. 

A memphisesek ünnepeltek a pályán, ekkor szaladt bele az egyik BYU-játékos az ellenfélbe, néhány másodperc múlva már őrjöngve verték egymást, és a verekedésbe mindenki beszállt, aki arra járt. 

Sokan a csapattársaikat próbálták nyugtatni, nem sok sikerrel, mert közben már a kispadoknál is verték egymást, több olyan játékos volt, aki simán levette a sisakját, hogy azzal üsse a másik csapat emberét.  

De a legundorítóbb jelenet az volt, amikor a vérző fejű Kai Nacua hátulról alattomosan bemosott egyet a tight end Alan Crossnak. Nem valószínű, hogy megússza következmények nélkül, egy eltiltás vagy felfüggesztés minimum kinéz neki, a BYU-nál amúgy is nagyon szigorúan veszik a szabályokat, igyekeznek vigyázni az egyetem jó hírnevére. 

A balhé még percekig ment a pályán, amikor végre rend lett, a győztes Memphis-edzője nem nagyon tudta elkezdeni nyilatkozatát annyira ideges volt, de aztán kipréselte magából, hogy nem ismert csapatára, ők nem ezt akarják képviselni egy tévében közvetített meccsen. A BYU sportprogramjának egyetemi vezetője komoly vizsgálatot ígért. 



Rovatok