Index Vakbarát Hírportál

Aaron Rodgers nem tud leállni: 5 TD-passz egy meccsen

2015.09.29. 09:55

A Green Bay Packers-irányító Aaron Rodgers továbbra is pazar formában játszik a 2015-ös NFL-szezonban, a hétfő éjszakai meccsükön a Kansas City Chiefst intézték el 38-28-ra. 

Rodgers már az első negyedben kiosztott két touchdown-passzt, a Chiefs akkor még Jamaal Charles futásával zárkózott, ezután viszont beindult a Green Bay-henger, a nagyszünetre már tizenhét pontos előnnyel mentek. 

A harmadik negyedben aztán a vendégirányító Alex Smith a saját endzone-jában előbb majdnem sackelték, majd összehozott egy interceptiont, a labdát megszerző Green Bay ezt rögtön touchdownnal büntette, Rodgers másodjára találta meg Randall Cobbot, és ezzel a Packers már 31-7-re ment. A Rodgers-Cobb-kapcsolat egyébként olyannyira jól működött, hogy a quarterback összesen három touchdown-passzt osztott ki az elkapónak a meccsen. 

Chiefs vs. Packers | Week 3 Highlights

A harmadik negyed vége előtt egy elég komoly negatív szériát szakított meg a Chiefs, pedig csak annyi történt, hogy egy elkapó csinált touchdownt: Smith passzolt Jeremy Maclinhez, aki betört az endzone-ba. Ezzel véget ért a 2014 januárja óta tartó sínylődés, azóta ugyanis egyetlen elkapó által jegyzett TD-je sem volt a csapatnak. 

A Packers 38-28-ra nyert, és 2011 után először kezdte három győzelemmel a szezont. Rodgers 333 passzolt yarddal zárta a mérkőzést, és kiosztott öt touchdown-passzt, karrierje során negyedjére. Csak négy irányítónak volt ennél többször öt td-s meccse: Tom Bradynek ötször, Dan Marinónak hatszor, Peyton Manningnek és Drew Breesnek kilencszer.

Ja, és Rodgersnek továbbra sincs interceptionje hazai pályán, már a tizenkilencedik meccset hozta le eladott labda nélkül a Lambeau Fielden. 



Rovatok