Index Vakbarát Hírportál

Parókában, álbajuszban próbálta megúszni a balhét az NFL-es

2016.01.05. 10:47

Johnny Manziel az NFL-alapszakasz vége előtt még alakított egyet, hogy eljátssza az utolsó utáni esélyét a Cleveland Brownsnál. Az irányító nem játszhatott volna a vasárnapi szezonzárón agyrázkódása miatt, de ettől még meg kellett volna jelennie a csapatánál vasárnap, de hiába várták. Állítólag Las Vegasban volt. Álruhában. 

Azt már vasárnap megírták az amerikai lapok, hogy Manzielt többen Las Vegasban kaszinózni látták, de az egészben az volt a fura, hogy egyetlen fotó sem készült róla, pedig eddig rendre úgy bukott le, amikor engedély nélkül bulizott, hogy pletykalapokban jelentek meg róla képek, videók.

Erre adhat magyarázatot az ESPN Las Vegas rádió információja, ők állítják, hogy az NFL-es

szőke parókában, szemüvegben és műbajuszban álcázta magát, és Billy néven mutatkozott be, hogy most ne bukjon le. 

Ezután hajnali háromig szórakozott, és a kaszinó VIP termébe is beugrott egy időre. Másnap a Kansas City Chiefs ellen összeszedett agyrázkódása miatt lett volna jelenése a Brownsnál, hogy ellenőrizzék, de nem ment be a csapatközpontba, és telefonon sem tudták elérni.

Manziel azzal próbálta menteni a helyzetet, hogy szombat este posztolt egyet instagramjáról, amint a kutyájával fekszik otthon, majd később azt is hozzáadta, hogy Ohióban tartózkodik. Elég vad a történet, de Manziel előéletét tekintve már semmi nem lenne meglepő.

Kövessen minket Facebookon is!

A Brownsnál most már valószínűleg nem maradhat, mivel az edzőt és az általános igazgatót is kirúgták a 3-13-as alapszakasz után. Manziel ugyan mutatott biztató dolgokat a pályán az idén, de pályán kívül ugyanaz a megbízhatatlan ember maradt, akivel egyik NFL-es csapat sem akar kockázatot vállalni. 

A 2014-es draft első körében elvitt játékos már az első évében is több balhéba keveredett, majd az alkoholproblémái után tavaly elvonóra vonult, ami kötelezettségekkel jár, de aztán

  • múlt októberben rendőrök állították meg, mert annyira látványosan veszekedett barátnőjével, aztán elismerte nekik, hogy ivott, de nem volt részeg
  • a Browns pihenőhetén levideózták, ahogy egy texasi klubban pezsgősüveggel a kezében bulizik
  • a klubja ezután padoztatta, aztán visszarakták a kezdőbe, majd jött az agyrázkódás és Las Vegas


Rovatok