Index Vakbarát Hírportál

Mi kerül egy edzőpályán 1,5 milliárd dollárba?

2016.08.20. 02:52

Ha valaki megalomániás, azzal még nem tűnik ki Texasban, a Dallas Cowboys tulajdonosának, Jerry Jonesnak viszont már nem először sikerült kitűnnie ezzel a szokásával. A 2009-ben átadott AT&T Stadionba az akkori legnagyobb LED-kijelzőt rakatta be, most pedig drágább edzőközpontot húzott fel csapatának, mint amennyibe a stadion került 2009-ben.

Ne maradjon le semmiről!

A központról már írtunk, ám az edzőtábort befejező Cowboys a pénteki, Miami Dolphins elleni előszezon-meccse után már be is költözik az új komplexumba, aminek a legfontosabb része egy 12 ezres lelátóval ellátott edzőpálya.

Persze nem a Forbes által legértékesebb sportcsapatnak tartott Cowboys edzései miatt van erre elsősorban szükség, a Friscóban felhúzott komplexumot ugyanis a város 8 középiskolai csapata is használhatja majd. Ők itt játsszák majd a bajnoki meccseiket, ezért is kellett a lelátó. Rögtön a szezonnyitót is már itt tartják nekik, egy négyesrangadó keretében.

És persze egy ilyen komplexumhoz elég extra öltöző is jár: azt a Nike pimpelte ki a Cowboys és a középiskolai csapatok számára. Ilyenre:



Rovatok