Index Vakbarát Hírportál

Történelmi összeomlás Tom Bradyéktől

2017.12.12. 09:38

Már a 14. játékhéten megszerezhette volna a csoportgyőzelmet a New England Patriots, amennyiben legyőzi a csoportrivális Miami Dolphinst, de ahogy az elmúlt években már megszokottá vált, most sem nagyon ment Tom Bradyéknek Miamiban a játék. A Patriots 11 harmadik kísérletből egyet sem tudott megcsinálni a meccsen, utoljára 1991-ben történt hasonló a csapattal – Tom Brady akkoriban még csak 14 éves volt, emlékeztet az ESPN statisztikája.

A Patriots támadósora egész meccsen nem találta a ritmust, nagyon hiányzott a csapatból a Buffalo Bills elleni aljas mozdulata miatt eltiltott Rob Gronkowski. Az viszont nem Gronokwski hibája volt, hogy Brady két interceptiont is dobott a meccsen, ráadásul mindkettőt Xavien Howardnak, aki ezzel a második NFL-játékos lett, aki egy meccsen két Tom Brady-passzt is leszedett védőként.

Ne maradjon le semmiről!

A Dolphinsnál nagyjából minden rendben volt, az irányító Jay Cutler 3 touchdownt és 263 yardot passzolt, a futójátékos Kenyan Drake is 114 yardig jutott. A 34 éves Cutler esetében nem árt tudni, hogy a nyáron ő már visszavonult, szerződést is kötött egy tévécsatornával, hogy szakkommentátor legyen, de amikor a Dolphinsnál megsérült Ryan Tannehill, gyorsan reaktiválták.

A Dolphins a 27-20-as győzelmével megszakította a Partiots 14 meccses idegenbeli győzelmi sorozatát. Tom Brady mérlege Miamiban ezzel 7-9-re romlott, a legutóbbi öt meccséből négyet elvesztett a Dolphins ellen idegenben. A New England azért így sincs bajban, még mindig magabiztosan vezetik a csoportjukat, ám a főcsoport első helyére a Pittsburgh Steelers került ezzel a szezonhajrára.



Rovatok