Index Vakbarát Hírportál

Filmet csinálnak a börtönben öngyilkos NFL-es életéről

2018.01.18. 10:36

Elég nagy nevek álltak be a projekt mögé, ami filmre vinné a börtönben öngyilkos korábbi NFL-játékos Aaron Hernandez életét. A film alapját a január 22-én megjelenő könyv, az All-American Murder: The Rise and Fall of Aaron Hernandez, the Superstar Whose Life Ended on Murderer’s Row (Amerikai gyilkosság: Aaron Hernandez, a halálsoron végző szupersztár felemelkedése és bukása) adja majd. A megfilmesítési jogokat az a Mark Gordon Company vette meg, amely A hazafi, a Holnapután, a Ryan közlegény megmentése és az Elit játszma gyártója is.

Ne maradjon le semmiről!

A január 22-én megjelenő könyvet az James Patterson jegyzi (Alex Abramovich és Mike Harvkey mellett), aki nemrég elnökségi thrillert írt a korábbi amerikai elnök Bill Clintonnal – azt a projektet tévésorozat formájában dolgozzák fel.

A film bejelentésekor Mark Gordon azt ígérte, hogy Patterson történetmesélése soha nem látott részletességgel mutatja majd be Aaron Hernandez tragikus karrierjét.

A korábbi New England Patriots-játékos Hernandezt 2013-ban tartóztatták le gyilkosság vádjával, 2015-ben életfogytiglanra ítélték, majd később egy másik, kettős gyilkosság ügyében felmentették. Hernandez 2017-ben öngyilkos lett börtöncellájában, mivel akkor a gyilkossági ügye fellebbezési szakaszban járt, hivatalosan ártatlanul halt meg.



Rovatok