Index Vakbarát Hírportál

Divat lett trollkodni a Super Bowl-gyűrűvel

2018.06.15. 14:14

A 2017-es Super Bowl-győzelem után a New England Patriots méregdrága trollkodásra használta a bajnoki győzelemért kapott gyűrűt, amire 283 gyémántot pakoltattak, arra utalva, hogy 28-3-as hátrányból fordítottak az Atlanta Falcons ellen a döntőben.

A trollkodásba most a Philadelphia Eagles is bekapcsolódott, ráadásul egyből két apró elemmel, amellett ugyanis, hogy 127 gyémántot tetettek a gyűrű oldalára, a belső felébe még egy kutyafejet is belegravíroztattak.

Ne maradjon le semmiről!

De mire is utalnak ezekkel?

Kezdjük a 127 gyémánttal: ez három mezszám együttes értéke, a 88-asé, a 30-asé és a 9-esé, az elkapó Trey Burton, a futójátékos Corey Clement és az irányító Nick Foles hozta össze ugyanis a csapat trükkjátékból születő touchdownját, amit Philly Special névre kereszteltek.

Főleg, hogy már maga a játékhívás is trollkodás volt, a Patriots korábban elrontott hasonló trükkjátékát ismételték meg, csak amíg a New Englandnél sikertelen passz, addig náluk előnyt növelő touchdown lett a vége.

Felkerült az Eagles playoffmenetelése óta philadelphiai jelképpé váló kutyamaszk mása is a gyűrűre: a kezdő irányító Carson Wentz sérülése miatt ugyanis sokan lesajnálták a Nick Folesszal felálló csapatot, és minden rájátszásmeccsükön esélytelenként (angolul underdog, innen a kutya) tekintettek rájuk, ezért kezdtek a játékosok kutyamaszkban ünnepleni a győzelmeik után.

A gyűrű egyébként 10 karátos fehéraranyból készült, összesen 219 gyémánt és 17 zöld zafír van rajta, hogy az Eagles zöld, ezüst színeiben pompázzon.



Rovatok