Index Vakbarát Hírportál

Hiába a hihetetlen touchdown, kikapott a Ravens

063 1033001934
2018.09.14. 10:54 Módosítva: 2018.09.14. 11:08

Hiába kapcsolt feljebb a Baltimore Ravens a negyedik negyedben, Joe Flacco eladott labdái megbosszulták magukat, a Cincinnati Bengals hazai pályán 34-23-ra nyerte meg a csoportrangadót az NFL második fordulójának csütörtöki nyitómeccsén.

Az első negyedben szinte teljesen tanácstalan volt a Ravens támadósora, de aztán összeszedték magukat, ez pedig a negyedik negyedben csúcsosodott ki, amikor John Brown egy egészen elképesztő elkapással szerzett touchdownt. Joe Flacco 30 yardról dobott tűpontos passzt, Kirkpatrick pedig hiába fogta szinte tökéletesen Brownt, a Ravens-játékos szó szerint a kezei közül halászta ki a labdát és estében még mindkét lábát is sikerült leraknia a célterületen.

Joe Flacco ugyanakkor ennek ellenére nem játszott túl jól a meccsen, két TD-passz mellett kétszer el is adta a labdát, míg a Bengals-irányító Andy Dalton hibátlanul passzolt, négy TD-passz mellett egyetlen interceptiont sem dobott. Nemcsak ő villogott egyébként a Bengalsnál, az újonc Joe Mixon 84 yarddal egymaga többet futott, mint a Ravens futói összesen.

Eredmény

  • Cincinnati Bengals-Baltimore Ravens 34-23

Borítókép: John Grieshop/Getty Images Hungary



Rovatok