Index Vakbarát Hírportál

Félidőben visszavonult, hazament az NFL-es

2018.09.17. 10:33

Bizarr jelenetek játszódtak le a Buffalo Bills vasárnapi mérkőzésén a Los Angeles Chargers ellen: a félidő után nem sokkal az egyik Bills-szakíró, Mike Rodak azt twítelte, hogy a csapat szólt a védő Lorenzo Alexandernek, hogy készüljön a játékra, mivel védőtársa, Vontae Davis kiszállt a meccsből és az NFL-ből is, és a meccs közepén visszavonult.

Az ESPN-es Chris Mortensen annyit tett hozzá, hogy Davis a félidőben levette a szerelését, átöltözött az utcai ruháiba, közölte, hogy neki elég volt, és hazament.

Akkor még nem lehetett tudni pontosan, mi is történt a 30 éves védővel, aki később hivatalos közleményben árulta el a részleteket. Ebben arról írt, hogy 30 éves koráig mindent az NFL-karrierjének áldozott fel, számos műtétje volt azért, hogy utána még játszani tudjon, most vasárnap viszont a pályán rádöbbent, hogy már nem ott van a helye.

Nem akart tiszteletlen lenni a csapattársaival és edzőivel, de rájött, hogy fizikálisan már nem tudja azt a szintet hozni, mint korábban, és már nem érezte, érzi magában az erőt, hogy újabb áldozatokat hozzon.

Nehéz döntés volt, de megbékéltem magammal és a családommal a mostani helyzetben

– írta a védő.

Davis a 2009-es draft első körében került az NFL-be az Illionois egyetemről, profi karrierjét a Miami Dolphinsnál kezdte, majd 2012-17 között az Indianapolis Colts játékosa volt, a Billshez most nyáron igazolt.



Rovatok