Index Vakbarát Hírportál

A szomszéd univerzumba lökte át ellenfelét, fél kézzel

2018.09.25. 09:38

Nem volt irigylésre méltó helyzetben az NFL hétfői (magyar idő szerint már kedd hajnali) meccsén a Tampa Bay Buccaneers védője, Chris Conte, aki olyan jelenetbe került, amit évekig mutogatnak majd. A 188 centis, 92 kilós védőnek az öt centivel magasabb, de 19 kilóval nehezebb Pittsburgh Steelers-tight endet, Vance McDonaldot kellett volna megállítania a második negyedben. Nem járt sikerrel.

Olyannyira, hogy McDonald nemes egyszerűséggel fél kézzel taszajtotta át egy szomszédos dimenzióba Contét (ezt hívják stiff-armnak), majd meg sem állt a célterületig, hogy a 75 yardos touchdownjával – és az azt követő extra ponttal – kiegyenlítsen.

Ne maradjon le semmiről!

Conte ráadásul meg is sérült a játék alatt, és nem tudott visszatérni a mérkőzésbe.

Furcsa sérülést szenvedett csapattársa, Isaiah Johnson is, aki egy túl hosszúra sikerült passznál védekezett Xavier Grimble mellett. Johnson nem vette észre, hogy mennyire közel jár a pályát szegélyező falhoz, de lehet, hogy akkor sem tudott volna időben megállni a mély, felázott talajon, ha látja, milyen közel jön a fal.

Johnson saját lábon ment le a nagy ütközés után, sőt, a meccsbe is visszatért, de később megvizsgálták vállsérülés gyanújával.

A Steelers idegenben nyert 30-27-re, ezzel megállították az első két meccsen villámrajtot vevő Buccaneerst.



Rovatok