Index Vakbarát Hírportál

Kétszer is elsült az NFL-sztárirányító ágyúkeze

2018.11.16. 11:30 Módosítva: 2018.11.16. 17:21

Nagy meccset játszott egymással csütörtökön a Green Bay Packers és a Seattle Seahawks az NFL 11. játékhetének nyitómeccsén, de hiába játszott egészen fantasztikusan a Packers sztárirányítója, Aaron Rodgers, végül a Seahawks örülhetett, 27-24–re nyertek.

A Packers remekül kezdte a meccset, és hamar sikerült is elhúznia, két gyors touchdown után 14-3 volt az állás a vendégek javára. A kettő közül egyébként a második volt az érdekesebb, itt sült el ugyanis a meccsen először Aaron Rodgers keze.

A Packers irányítója egy kisebb kavarodás közben majdnem elbotlott, de végül sikerült elszabadulnia, aztán a félpályáról futtában küldte meg elemi erővel a labdát, méghozzá pontosan az érkező Robert Tonyan karjai közé.

Az utolsó negyedben aztán még ezt is sikerült felülmúlnia Rodgersnek, amikor egy hasonló óriáspasszt dobott tűpontosan Davante Adamshoz.

Rodgers végül 332 passzolt yarddal, és 2 TD-passzal zárta a meccset, de a győzelemhez ez sem volt elég, mert a Seahawks irányítója, Russel Wilson is begyújtotta a rakétákat, főleg a negyedik játékrészben játszott kiválóan, így a hazaiak végül megfordították a meccset. Wilson egyébként 225 yarddal és 2 TD-passzal zárt.

A Seahawks ezzel tíz meccs után ötvenszázalékos mérleggel áll, a Packers pedig továbbra sem tudott idegenben győzni, 4 győzelem, 1 döntetlen és 5 vereség a mérlegük.

NFL, 11. játékhét:

  • Seattle Seahawks-Green Bay Packers 27-24


Rovatok