Index Vakbarát Hírportál

Pusztító balegyenessel ütött ki egy férfit az NFL-es

2018.12.20. 10:53

Helyi idő szerint kedd reggel tartóztatták le a Washington Redskins védőjét, Montae Nicholsont, aki barátnőjével együtt ittas állapotban verekedett össze egy másik párral aznap hajnalban.

Az esetről szerdán szerezte meg a felvételt a TMZ, amin jól látszik, ahogy Nicholson egy pusztító erejű balegyenessel ütötte ki a velük vitázó férfit. Nicholson előtte több ütést is mért a másik párra.

Ne maradjon le semmiről!

Nicholson ellen testi sértés, tettlegesség és nyilvános részegség miatt emeltek vádat, ami után ő és barátnője 2500 dolláros óvadék ellenében szabadon távozhatott.

A Washington Redskins még szerdán az úgynevezett tartalékos/nem amerikaifutball közben szenvedett sérülés című listára tette Nicholst, ami azt jelenti, hogy a szezonban már nem játszhat a védő. Emellett valószínűleg további eltiltásra is számíthat.

Nemrég a Kansas City Chiefs futójátékosáról, Kareem Huntról került elő egy februári videó, amin egy hotelben egy vita után fellök és megrúg egy nőt. Huntot azóta elküldte a csapata, az NFL fegyelmi bizottsága még nem határozott az ügyben.



Rovatok