Index Vakbarát Hírportál

Aaron Rodgers után Patrick Mahomes is elveszítette kedvencét

hill
2022.03.24. 08:37
Újabb sztárelkapó váltott klubot a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL), ezt pedig ismét egy MVP-nek megválasztott irányító bánta.

Nemrégiben arról számolhattunk be, hogy hiába egyezett meg a Green Bay Packers Aaron Rodgersszel a hosszabbításról, le kellett mondania kedvenc célpontjáról, Davante Adamsről, aki Las Vegasba költözött, hogy aztán a liga legjobban fizetett elkapójává váljon.

Ezúttal az alapszakaszban és a döntőben Rodgershez hasonlóan legértékesebb játékosnak már megválasztott Patrick Mahomes búslakodhatott, hiszen Tyreek Hill a Kansas Cityből Miamiba igazolt.

Az ellenérték itt sem kevés, idén egy 1., egy 2. és egy 4. kör, 2023-ban pedig egy 4. és egy 6. kör mozog a Chiefshez.

Ahogyan Adams esetében, itt is gyorsan jön az új szerződés, a hírek szerint négy évre 120 millióért írhat alá, amivel új rekorder lesz.

A Dolphins emellett sem pihent, hiszen a szabadügynökpiac talán legjobb játékosának tartott támadófalembert, Terron Armsteadet is megkaparintotta, öt évre 75 millióért írt alá.

A napokban pont került végre Deshaun Watson ügyének végére is, a Houston Texans előző idényben kiültetett irányítója a Clevelandet erősíti a továbbiakban.

Itt még nagyobb volt az ár: három első, egy harmadik és két negyedik körös választási jog érkezett a texasiakhoz, az irányító pedig öt évre 230 millióért írt alá.

Hír még a ligával kapcsolatban, hogy visszatért a Patriotshoz a 49. Super Bowl hőse, a Russell Wilson passzát megkaparintó Malcolm Butler, a Tampa Bay pedig visszahozta futóját, Leonard Fourette-et.

(Borítókép:  Jamie Squire / AFP)



Rovatok