Index Vakbarát Hírportál

A négyszeres MVP Aaron Rodgers a New York Jetsben szeretne játszani

rodgers
2023.03.15. 23:33
A tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) legértékesebb játékosának négyszer megválasztott Aaron Rodgers a New York Jetsben szeretné folytatni pályafutását. A 39 éves irányító erről egy szerdai rádióműsorban beszélt – írja az MTI.

Az a szándékom, hogy a Jetsben folytatom a pályafutásomat. A Packersnél többször is tudtomra adták, hogy tovább szeretnének lépni. Imádlak, Green Bay, köszönöm. Olyan szomorú vagyok, mint néhányan közületek, de még találkozunk!

– üzent az irányító a csapat vezetőségének és a szurkolóknak is.

Most a két klubon a sor, hogy megegyezzen Rodgers csereértékéről, ugyanis a játékost élő szerződés köti a Packershöz, azaz csak akkor játszhat a Jetsben, ha elcserélik.

Rodgers 18 szezonjának mindegyikét a Green Bay Packersben töltötte, ez klubrekord. A csapattal egyszer, 2011-ben nyerte meg a Super Bowlt, míg az alapszakasz legjobbjának 2011-ben, 2014-ben, 2020-ban, valamint 2021-ben választották meg.

Az alapszakaszban 5001 sikeres átadásból szerzett 475 touchdownnal és 59 055 passzolt yarddal segítette mostanáig az együttest.

Érdekesség, hogy Rodgers elődje, Brett Favre anno épp Rodgers miatt távozott a Packerstől a Jetshez, tehát a bajnoki cím és a legendás karrier után ebben is követheti elődjét.

(Borítókép: Armando L. Sanchez/Chicago Tribune/Tribune News Service via Getty Images)



Rovatok