Index Vakbarát Hírportál

Bántalmazással gyanúsítják az NFL-szupersztárt

GettyImages-1453238742
2023.04.21. 13:17
Odell Beckham Jr. NFL-játékos képviselői hevesen tagadják, hogy hetekkel a Ravensszel való szerződésének aláírása előtt a sportoló bántalmazott volna egy nőt egy Los Angeles-i szórakozóhelyen.

Odell Beckham Jr. gyanúsítottként szerepel egy bántalmazási ügyben, miután egy nő a rendőrséghez fordult, azt állítva, hogy az NFL szupersztár fojtogatta őt egy Los Angeles-i szórakozóhelyen. A Ravens elkapójának képviselői tagadják a vádakat – írja a tmz.com

A hatóságok a TMZ-nek elmondták, az állítólagos eset néhány héttel ezelőtt történt, még mielőtt Beckham aláírt a Ravensszel. Ugyanakkor a játékos képviselői azt mondják, hogy semmilyen nyomozásról nem tudnak, és a rendőrség sem vette fel velük a kapcsolatot. Hozzátették, Beckham biztosan nem csinált semmi rosszat.

A TMZ megkereste a szórakozóhelyet is, ahol az állítólagos bántalmazás történt. A tulajdonos elmondta, a rendőrség megkereste őket egy bántalmazásos ügyben, ám miután átnézték a kamerák felvételeit, nem találtak semmilyen bizonyítékot arra, hogy történt volna ilyen. A tulajdonos állítása szerint nincs bizonyíték arra sem, hogy a két személy egyszerre egy területen tartózkodott volna. 

(Borítókép: Odell Beckham Jr. 2022. december 17-én. Fotó: Christian Petersen / Getty Images)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport

Rovatok