Index Vakbarát Hírportál

Három nap alatt már 50 ezer jegy elkelt a budapesti atlétikai vébére

2022. december 15., csütörtök 10:18

Alig több mint három nap alatt már több mint 50 ezer jegy elkelt a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokságra – árulta el Baji Balázs, a vb nagykövete, a szervezőbizottság tagja.

Ahogy arról beszámoltunk, a 2023-as atlétikai világbajnokságra hétfőn indult el a jegyértékesítés, a szervezők egy különleges kedvezményprogramot is bejelentettek a sajtótájékoztatón. A jegyárakról, vásárlási lehetőségekről és kedvezményekről ide kattintva olvashatnak.

Baji Balázs, a budapesti vébé nagykövete, a szervezőbizottság tagja a TV2 Mokka című adásában elárulta, mennyi belépő talált gazdára az első három napban.

„Az a jó hírem van, hogy immár az ötvenezredik jegy is elkelt. Ez is mutatja, hogy óriási az érdeklődés, és ez várhatóan még fokozódni fog” – fogalmazott Baji Balázs világbajnoki bronzérmes gátfutó.

A világbajnokságra összesen 420 ezer jegyet adnak el. A 2023. augusztus 19-én kezdődő eseményre a szervezők nagyságrendileg 200 ország több mint 2000 sportolóját várják.

(Borítókép: Baji Balázs a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokság sajtótájékoztatóján 2022. december 12-én. Fotó: Kovács Tamás / MTI)

Rovatok