Index Vakbarát Hírportál

Elindult a 23 órás jegymaraton, fél áron lehet belépőt venni az atlétikai világbajnokságra

2023. augusztus 18., péntek 07:11

Pénteken 23 órán keresztül jegyvásárlási maraton van a szombaton kezdődő budapesti atlétikai világbajnokságra.

Eddig több mint 300 ezer jegy talált gazdára és összesen 106 országból érkeznek nézők a világ harmadik legnagyobb sporteseményére. Németh Balázs, a vb-t szervező Budapest 2023 Nzrt. vezérigazgatója csütörtök este az M1 aktuális csatornán jelentette be: péntek 0 órától 23.00-ig 50 százalékos kedvezménnyel lesznek elérhetőek a vb 3-as és 4-es kategóriájú jegytípusai, amelyek a stadion felső karéjára szólnak. A reggeli programokra szóló jegyek egységesen 2023 forintba kerülnek az akció idején.

Az atlétikai világbajnokság a meglepetések, az élmények mellett a gesztusok sporteseménye is, amit az első perctől azzal a szándékkal szervezünk, hogy a lehető legtöbben láthassák azt a csodát, amit a szuperhősök küzdelme és azok a programok jelentenek, amelyek izgalmas és szórakoztató kiegészítői ennek a kilencnapos sportünnepnek. Ezek a gondolatok hívták életre a 23 órás jegyvásárlási maratont is: arra buzdítjuk azokat, akik eddig nem tehették meg, hogy éljenek ezzel a lehetőséggel és találkozzunk Magyarország eddigi legnagyobb sporteseményén!

– hangsúlyozta Németh Balázs.

A maraton idején a jegyek a https://bit.ly/jegymaraton oldalon, a jegymaraton gombra kattintva érhetők el.

Magyarország történetének legnagyobb sporteseményét – amelyen minden idők legnagyobb létszámú, 63 fős magyar csapata indul – szombattól jövő vasárnapig a Nemzeti Atlétikai Központban rendezik, az utcai futó- és gyaloglóversenyek központja a Hősök tere lesz.

Rovatok