Index Vakbarát Hírportál

Erdei mégis meccsel Amerikában?

2013. december 18., szerda 11:55

A fightnews.com portál szerint Erdei Zsolt január 31-én, az Egyesült Államokban megmérkőzik Elvir Muriqivel, bár ezt korábban lebegtette a magyar bokszoló.

Erdei november végén még egészen pontosan azt mondta, hogy mivel nem voltak megfelelőek a mérkőzés feltételei, ezért lemondta azt, de az amerikai menedzsmentje félreérthette, és ezért szervezték le neki a meccset. Erdei azt szerette volna, hogy Muriqi után világbajnoki címért bokszoljon, de erre nem kapott garanciát amerikai promóterétől, Lou DiBellától.

Akkor úgy vélte, az elutasítás miatt talán nem is kap több ajánlatot. Később azonban egy nyilatkozatásban már arra utalt, hogy talán mégis vállalja a meccset Muriqivel. A meccs az első hírek megjelenése ott szerepel a boxrec.com adatbázisában, Erdei cáfolata után sem vették le. Ez is arra utal, hogy lekötött a mérkőzésük.

Muriqi (40 győzelem, 5 vereség) verhetőnek tűnik, de kérdéses, hogy Erdei milyen formában van, a bő egy hónap nem biztos, hogy elég neki, hogy igazán jó formába kerüljön.

Rovatok