Index Vakbarát Hírportál

Meztelenül mérlegelt a puhos bokszoló

2014. április 26., szombat 13:14

A legutóbbi Guillermo Jones–Gyenisz Lebegyev cirkálósúlyú világbajnoki bokszdöntő is emlékezetesre sikeredett, de a visszavágó is jól indult. Jones csak meztelenül mérlegelve tudta hozni a súlyát.

Jones és Lebegyev tavaly májusban küzdött meg, ahol tényleg szétverték egymást. Lebegyevnek annyira feldagadt a szemöldöke és az arca, hogy horrorfilmben is szerepet vállalhatott volna (gyengébb idegzetűek ne is nézzék meg ezt a fotót). Nem lehetett mit tenni, le kellett léptetni az oroszt, így technikai KO-val Jonest hozták ki győztesnek. Aki nem sokáig örülhetett ennek, mert a panamai megbukott a doppingvizsgálaton. Címétől megfosztották, és elrendelték az újrameccselést.

A meccset péntekre tervezték. A mérlegelésen a szemmel láthatólag formán kívüli, puhos Jones csak úgy tudta hozni a 200 fontos felső súlyhatárt, hogy levette alsónadrágját is, és meztelenül állt a mérlegre. A művelet közben csapata egy köpenyt emelt elé.

Nem Jones az első, aki csak így tudta hozni a súlyát, vetkőzésre kényszerült korábban Gina Carano is egy női meccs előtt.

Jones sztorija itt még nem ért végett, egy meccs előtt elvégzett doppingvizsgálat a furoszemid nevű vízhajtót mutatta ki, pont ezzel bukott tavaly is, így nem rendezték meg a mérkőzést.

Rovatok