Index Vakbarát Hírportál

Négy menet alatt végzek Mayweatherrel

2017. július 12., szerda 13:59

Ahogy az várható volt, az MMA-s Conor McGregor és a bokszoló Floyd Mayweather nagy cirkuszt csinált az augusztusi bokszmeccsük sajtótájékoztatóján, mindenki ígérgetett vadul.

McGregor például azt mondta, hogy négy menet alatt végez majd Mayweatherrel. 

Kicsik a lábai, kicsi a teste, kicsi a feje. Ki fogom ütni négy menet alatt, jól jegyezzék meg, amit mondok. Fiatal vagyok, magabiztos, és boldog ember, aki iszonyú keményen megdolgozott ezért

- lendült bele az ír MMA-s. 

McGregor arról is beszélt, hogy leendő ellenfele soha a büdös életben nem találkozott még olyannal, mint ő, és nem fél tőle, továbbá hiába szigorúbbak a szabályok a bokszban, mint az MMA-ban, őt szórakoztatja ez a kihívás. 

Mayweather nyilván nem szart be a keménykedéstől. "Nem érdekel, hogy bokszringben vagy oktagonban harcolunk, szét fogom rúgni a seggét, senkinek nem adom könnyen magam. Csak sorakoztassák fel őket, én legyőzöm mindet. Augusztus 26-án őt is ki fogom ütni".

Még annyit tett hozzá, hogy isten csak egyetlen dolgot teremtett tökéletesnek, az pedig az ő bokszolói mérlege. 

Volt még egy kis káromkodás, meg keménykedés, provokáció McGregor részéről, amikor szembe állították őket, de hát az ilyenkor kötelező kör. Sőt, az ír a zakójával is üzent, apró Fuck you-feliratok voltak végig a ruháján. 

A gálát augusztus 26-án rendezik Las Vegasban. 

Rovatok