Index Vakbarát Hírportál

Mayweather vért, verítéket és könnyeket ígér

2017. augusztus 24., csütörtök 10:32

Magyar idő szerint vasárnap hajnalban csap össze eszméletlen nagyságú pénzért a veretlenül visszavonulól bokszbajnok, Floyd Mayweather és az MMA legjobb harcosa, Conor McGregor, aki a sajtótájékoztatón azt ígérte, hogy elpusztítja Mayweathert.

„Egy tizenkétszer három perces menetekre készültünk nagy tempóval, nyomás alá helyezem és meg is töröm ezt az öregembert. Bízzanak bennem.  Nem hiszem, hogy két menetet bírna. Felemelheted vagy leengedheted a kezedet, nem érdekel, bármivel is nézek szembe, megtörlek" – üzent McGregor a kétéves kihagyás után visszatérő 40 éves bokszolónak.

Mayweather meglehetősen nyugodtan fogadta a beszólásokat: „Nem lesz egy könnyű küzdelem. Vér, veríték és könnyek lesznek. Ő a legjobb abban, amit csinál, én is a legjobb vagyok abban, amit csinálok. Két versenyző fog kiállni, és megmutatja a képességeit. Amit a bokszban meg lehetett tenni, megtettem. Harcosnak születtem, harcosként is halok meg. A legjobbját fogja hozni, de akkor sem lesz könnyű, Conor."

Az élete első hivatalos bokszmeccsét vívó ír ütőerejében és gyors KO-ban bízik, de Mayweather figyelmeztette, rengeteg ütést kibírt állva. „Manny Pacquiao bombázott, Canelo Alvarez bombázott, Shane Mosley bombázott, de emlékezz rá, nagyszerű állam van. És ahogy adni tudsz, képesnek kell lenned ki is bírnod (az ütéseket)."

Bármi is lesz az eredmény, a meccsel mindkét fél nagyot kaszál. Mayweather 200, McGregor 100 millió dollárt kap a tévés előfizetések után.

Rovatok