Index Vakbarát Hírportál

Elgázolták Valter Attilát

GettyImages-1402877025
2022.07.22. 06:23
Balesetet szenvedett Valter Attila magyar országúti-kerékpárversenyző. A Groupama-FDJ versenyzője Facebook-oldalán számolt be a történtekről. Olaszországi edzőtáborozása alatt a szerdai edzés közben egy motoros elütötte, de komolyabb sérüléseket nem szenvedett.

Valter Attila közösségi-oldalán osztotta meg a hírt, hogy idő előtt ért véget számára az olaszországi edzőtábora, miután a szerdai tréningje közben egy motorossal ütközött, aki belső ívről próbálta meg megelőzni a magyar kerékpárost, de rosszul mérte fel a körforgalmat.

Óriási szerencsémre semmim sem tört el, nincsenek maradandó sérüléseim, csak a szép kis arcom kapott egy pofont a betontól, de egy fogszabályzó amúgy is tervben volt.

Amint írta, végig magánál volt és visszagondolva sem tudja, mit tehetett volna másképp. Viccesen megjegyezte, hogy nincs harag közte és a motoros között, hiszen attól nem gyógyul meg gyorsabban ő sem.

Az edzőtábor véget ért számára és jelenleg már otthon regenerálódik, de úgy érzi, hamarosan újra nyeregben láthatjuk majd.

(Borítókép: Valter Attila 2022. június 14-én. Fotó:   Dario Belingheri / Getty Images)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport

Rovatok