Index Vakbarát Hírportál

Kimi úgy száll ki Ferrariból, mint kamionból

2014. január 21., kedd 19:20

Kimi Raikkönen túl van első háromnapos látogatásán a Ferrarinál, aminek nagy részében a csapat szimulátorában próbálgatta az idei F1-autót. Ha már ott volt, a cég sajtóosztálya forgatott is vele egy ksi PR-filmet, amiben egy utcai Ferrarit vezet.

"Nagyon jó, ha az embernek vannak rajongói, és bónusz, ha még annak is örülnek, hogy visszajöttem. Örülök, hogy visszatérhettem, remélem, jó eredményeket érünk el, megpróbáljuk visszaszerezni a világbajnoki címet. Csapatként csak ez lehet a célünk, reméljük, el tudjuk érni. Hosszú és nehéz csata lesz, különösen az új szabályok miatt nehéz megmondani a végkifejletet, vagy hogy ki hol tart, és mi fog történni. Nagyon sok nagy koponya van a csapatnál, a legjobb formánkat kell nyújtanunk, és meglátjuk, ez mire lesz elég. Minden esélyünk megvan, hogy nagyon jól teljesítsünk" - hangzott menet közben adott, első hivatalos ferraris interjúja visszaigazolása óta.

Sokkal viccesebb viszont a videó végé, az, ahogy Raikkönen elhagyja a közel 300 ezer dolláros, 70 millió forintos Ferrarit.

Kimi Ferrariban beszél

Le sem tagadhatja, hogy valóban egy VW Multivannel jár, abból lehet hasonlóan kiugrani, tényleg, mint aki kamionból száll ki, amint megmutatja nekünk egy igazi profi az alábbi videóban.

Bud Spencer und Terence Hill - Polizeikontrolle

Persze Raikkönen valószínűleg épp egy pocsolyánál parkolt le, és azért választotta a kamionosmódszert.

Rovatok