Index Vakbarát Hírportál

Horner: Sokkolt, hogy a kirúgásomról pletykálnak

2015. június 23., kedd 16:16

Maga a Red Bull Racing csapatfőnöke, Chris Horner mesélte el a The Times-nak, hogy vasárnap reggel azzal hívta fel egy másik csapat főnöke, hogy azt beszélik az F1-paddockban, hogy ki fogják őt rúgni.

"Sokkolt a feltételezés. Nem gondoltam volna, hogy már ilyeneket beszélnek rólam az emberek. Hosszú szerződés köt a csapathoz. Nehéz helyzetben van a csapat, de szombat este Dietrichhel vacsoráztam, és nagyon jól kijövünk. Tudjuk, hogy vannak problémáink, de át kell rágnunk magunkat ezeken, és azért vagyok itt, hogy megoldjam őket" - idézte a The Times Hornert.

A SkySports.com-nak a Red Bull nem kommentálta a pletykát, azaz hogy menesztenék a csapatfőnököt.

Állítólag viszont már megvan az utódja is, Gerhard Berger, aki 2006 és 2008 között a kisebb Red Bull-csapat, a Toro Rosso résztulajdonosa, és 2008-ben csapatfőnöke is volt. Berger ott volt Ausztriában a hétvégén, ő készítette a dobogón az interjúkat a pilótákkal, látszólag kissé kapatos állapotban.

Horner kirúgása egyelőre elég vad pletykának tűnik, de az biztos, hogy a Red Bull Racing tízéves története legnehezebb napjait éli, még a Toro Rossi is verte őket vasárnap.

A kudarc oka a Renault, ami nem tudott rendes motort gyártani 2015-re, így nagyon lemaradtak a riválisoktól azok után, hogy 2010 és 13 között négy vébét, de tavaly is még három futamot nyertek.

Rovatok