Index Vakbarát Hírportál

Szingapúr életre kelti a Red Bullt

2015. szeptember 17., csütörtök 09:16

Második a legjobb helyezése idén a Red Bull Racingnek, harmadik az RBR-pilóta Daniel Ricciardónak, a Renault-val szenvedő csapat, illetve pilóta viszont a hétvégén ismételné, vagy javítana is hungaroringi dobogóján. Ricciardo állítja, van erre esélyük, ugyanis a bajnokság Hungaroring és Monaco melletti leglassabb pályája jön, amin a motorerő kevéssé számít.

"Nem akarom beleélni magam, de magabiztosan mehetünk Szingapúrba. A kocsi jobb és jobb lett az elmúlt néhány versenyen, és Szingapúr életre fogja kelteni. Remélhetőleg támadhatjuk a Ferrarit a dobogóért. Tetszett az autó már Monzában is, tudtuk, hogy az egyenesekben szenvedünk, de a kasztni nagyon jól vezethető, kezes, elégedett vagyok vele" - vezette fel a futamot az ausztrál.

A háromszoros futamgyőztes gyenge pontja eddig a rajt volt, de mióta Spában korlátozták a mérnökök segítségét a rajtnál, a kupplung beállításában, mintha feljavult volna.

"Még egy pozitívum van, a start, nem tudom, hogy szerencse-e, de mióta az új szabályok életbe léptek, mindkét startom félelmetesen sikerült."

Rovatok