Index Vakbarát Hírportál

Hamilton: Szervezzék át a kínai hétvége programját

2017. április 7., péntek 13:13

A döntéshozók azon agyaltak, átszervezik a kínai F1-es hétvége programját, de végül úgy döntöttek, nem hozzák előre szombatra a versenyt.

A rossz idő kavart be, ami elmosta szinte a teljes pénteket, mindössze negyedórán át láthattak a nézők autókat a pályán. A második edzés teljes egészében elmaradt, Lewis Hamilton tribünre dobált, dedikált sapkákkal próbálta vigasztalni a közönséget.

Utána pedig Twitteren kezdte buzdítani a szervezőket, hogy kárpótolják a népet.

Sajnálom mind a tévénézőket, mind azokat, akik kijöttek a pályára. Meg kell oldanunk ezt az időjárási kérdést. Szombati program: 3 szabadedzés. Időmérő vasárnap reggel, aztán a futam. Sansz az új főnökeinknek, hogy proaktívak és kreatívak legyenek.

Ebből viszont már semmi nem lesz.

Sebastian Vettel csatlakozott az angolhoz, ő is a drukkerek miatt sajnálkozott.

Kár a nézőkért, akik ma kijöttek. Örülnek, hogy láthatnak minket, nagyon készülnek a hétvégére. És most egy napot elbuktak, pedig csak egyszer egy évben van itt az F1. Holnap legalább már normális napunk lesz.


Ha vasárnap kedvezőtlen lesz az idő, akár a versenyt is törölhetik, de a legújabb hírek szerint nem lesz annyira rossz az időjárás, mint eddig gondolták, minden lemegy majd rendben, legalábbis ezt állítja az FIA.

Rovatok