Index Vakbarát Hírportál

Priskin átemelt, a hónap embere lehet

2009. március 8., vasárnap 17:10 | nyolc éve frissítve

Az angol másodosztályban a kiesés elől menekülő Watford idegenben verte 3-2-re a Charltont, a győztes gólt Priskin Tamás szerezte látványos mozdulattal.

Tartja jó formáját az angol másodosztályú Watford és egyre hatékonyabban menekül a kiesés elől. Szombaton Dél-Londonban, a Charltont otthonában győztek 3-2-re Priskin Tamásék. Edzőjük csak annyit mondott: megtalálták a nyerő formációt, és reméli, nem térnek le erről az útról.

A magyar válogatott csatár nemcsak a pályán volt, hanem győztes gólt is szerzett a 83. percben.

A meccs elején még a Watford került előnybe, a hazaiak még a szünet előtt fordítottak. A szünet után Rasiak egyenlített, majd Priskin a hajrában a győzelmet is megszerezte csapatának. A tőle mostanában megszokott módon, átemeléssel csapta be a kapust.

A válogatottnál mostanában mellőzött Priskin idén hatodszor volt eredményes - összesen kilenc gólnál tart -, és ez volt a harmadik hasonló gólja. A mozdulat azt jelzi, lehet önbizalma az egykori győri csatárnak.

Győzelmével a Watford 42 pontjával már 18., ráadásul a legtöbb mögötte álló csapatnál kevesebbszer, 35-ször játszott. (Csak legrosszabb bentmaradó helyen álló Barnsley lépett ennél kevesebbszer, 34-szer, pályára.) A legjobb kieső helyen álló Southampton 36 meccsen 37 pontot szerzett.

Priskin a Skysport szavazásán az angol másodosztályban február legjobb játékosa lehet.

Rovatok