Index Vakbarát Hírportál

Magyar férfi törte fel az Inter-sztár autóját

2009. június 2., kedd 11:22

28 éves magyar állampolgár akarta ellopni Sulley Muntari autóját hétfő hajnalban Milánóban, értesült a La Repubblica. A futballista megzavarta, majd elfogta és átadta a rendőröknek, akik rövid kórházi ápolás után letartóztatták.

Ellopták az óráját, majd egy magyar férfi megpróbálta ellopni az autóját hétfő hajnalban Sulley Muntarinak, az Inter ghánai futballistájának.

A La Repubblica úgy tudja, a játékos vasárnap késő este, csapata 4-3-as Atalanta elleni győzelméről, illetve a bajnoki cím ünnepléséről tartott haza Dodge Challengerével, amikor Milanóban a pirosnál két fiatal állt melléje motorral.

Inter-sálat viseltek, ezért a középpályás nem gyanakodott, ám hirtelen lefogták az ablakon kilógó csuklóját, és elvitték az óráját. Muntari a szabad kezével egyiküket megütötte, de sikerült elmenekülniük.

17 ezer eurós kár érte, arany-gyémánt Hublot órája egy vagyonba, átszámítva 5 millió forintba került.

Muntari éjszakája sem lett jobb, hajnal három körül zajt hallott belvárosi otthona előtt. Egy idegent látott az autójánál matatni, aki vázaszerű tárggyal próbálta betörni a Dodge ablakát.

A 24 éves klasszis ezúttal nem hibázott, a megriadt bűnöző után sprintelt, elfogta, majd feladta egy rendőrnek, és együtt bekísérték a legközelebbi őrszobára.

A La Repubblica szerint a tettes magyar állampolgár, a 28 éves S. Péter volt, akit kihallgatása előtt kórházba kellett vinni, hogy ellássák üldözésekor szerzett sérüléseit.

Rovatok