Index Vakbarát Hírportál

16 év után magyar gól a Serie A-ban

2010. január 30., szombat 20:20 | aznap frissítve

Négy nyeretlen meccs után győzött a Bari az olasz bajnokság 22. fordulójában. Koman Vladimir a 66. percben állt be és a 85. percben a negyedik hazai gólt lőtte. 1993. december 12-e után született megint magyar gól a Seria A-ban.

A Bari kezdett jobban, és már az 5. percben vezetett, majd Edgar Alvarez két perc múlva már kettőre növelte a hazaiak előnyét.

A 28. percben Cavani szépített, majd a második félidő elején Pastore kiegyenlített. A meccs fordulópontja két perccel később jött el. Ekkor Liverani a vendégek játékosa második sárgáját is megkapta, így tíz emberre fogyatkozott a Palermo.

A 62. percben Barreto tizenegyesével megint a Barinál volt az előny, majd jött Koman Vladimir, aki Allegretti helyére állt be.

A 85. percben egy sarkazást kapott a bal oldalon a 16-oson belül, amit egyből a kapu jobb oldalába bombázott. Az akció is szép volt, a gól nemkülönben. 16 év után született magyar gól a Serie A-ban.

1993. december 12-én Détári Lajos a Genoa-Foggia találkozón volt eredményes. A Bari négy nyeretlen bajnoki után győzött és a tabellán a hetedik helyre jött fel.

Rovatok