Index Vakbarát Hírportál

Epic fail az Argentína-Bolívián Ecuadorban

2011. március 22., kedd 16:42

Ecuadorban zajlik az U17-es Copa Sudamericana, hétfő este Argentína és Bolívia játszott, de a meccs teljes szerencsétlenkedésbe ment át.

Az első vicces esetet az argentinok mutatták be, amikor jó 25 méterre a bolíviai kaputól szabadrúgás-kombinációval próbálkoztak: az egyik játékos legurította a labdát, de csapattársai arra számították, hogy beadja, vagy kapura lövi, és már rég befutottak a tizenhatosra, így a középpályás az ellenfélnek passzolt.

A semmibe guruló labdát a bolíviai védők szerezték meg, amivel egyből indultak a kapu felé, de az ellentámadást elügyetlenkedték, az ellenfél visszaért.

A meccs folytatásában újra az argentinokkal szórakoztak: cserét kértek, de a negyedik játékvezető rossz számokat vitt fel a táblára, amivel kisebb kavarodást okozott. Végül kézzel mutogatták, kinek kell lejönnie.

A befejezés pontosan az addig történtekhez illett: a 77. percben, 2-0-ás argentin vezetésnél, elment az áram a stadionban, teljes sötét lett, ezért a bíró félbeszakította a mérkőzést. A maradék 13 percet kedden pótolják.

Az argentínok egy győzelemmel és egy vereséggel a csoport harmadik helyén állnak, a bolíviaik egy győzelemmel és két vereséggel negyedikek.

Rovatok