Index Vakbarát Hírportál

Pepe lefújás után anyázta a bírót

2012. március 22., csütörtök 09:19 | aznap frissítve

Mourinho mellett a portugál védő is büntetésre számíthat a szerda esti, 1-1-re végződő Villarreal elleni bajnokin, illetve az utána történtek miatt.

A Real Madrid négy kiállítással fejezte be a meccset. Mourinhót és Rui Faria erőnléti edzőt a kispadról küldték el, előbbit, majd Sergio Ramost és Özilt a második félidőben a gól utáni pillanatokban állította ki Paradas Romero játékvezető. Ramost jogos második sárgával állította ki, Özil viszont azonnal pirosat kapott, vélhetően durván beszólt a játékvezetőnek, akinek nem ez volt élete meccse.

Nem ítélt meg jogos tizenegyest a Villarrealnak, amikor Arbeola az ötösön lerántotta Nilmart, nem torolta meg Callejon elleni talpalást sem, és Ronaldo elleni kisebb szabálytalanságokat is továbbengedett.

A legnagyob tévedése, vagy a média nézte be alaposan, hogy a Villareal-játékos Ruben annak ellenére a pályán maradhatott, hogy két sárga lapot is kapott az első félidőben. Előbb reklamálásért mutatta fel neki a sárgát, majd Arbeola letarolásáért is kapott egyet.

Pepénél - akit a játék közben alaposan szájon vágtak, megrepedt a szája, ezután ő kapott sárgát - a lefújás után szakadt el a cérna, a Marca szerint a "Micsoda rablás, a kurva anyádat!" mondat is elhangzott a hátvéd szájából, amit Romero bele is vett a meccs jegyzőkönyvébe. Ha ez így van, az eset valószínűleg a Spanyol Labdarúgó Szövetség elé fog kerülni, Pepe pedig eltiltásra számíthat.

Mint ahogy Mourinho is, akit reklamálásért állítottak ki. A tréner a lefújás után nem volt hajlandó nyilatkozni az újságíróknak, megszegve ezzel a szabályokat.

Nem nyilatkoztak

A Real Madrid képviseletében senki nem vett részt a Villarreal-meccs utáni sajtótájékoztatón, a vegyeszónában sem adott senki sem interjút. A madridiakat felháborította a játékvezető ténykedése, azért tartózkodtak a sajtóval való találkozástól, nehogy olyasmit mondjanak, aminek később következménye lenne - közölte a mérkőzést közvetítő La Sexta csatorna, amely be is mutatta, amint a játékosok és a vezetők az öltözőből egyenesen a buszhoz mentek anélkül, hogy bárkivel is szóba álltak volna. (MTI)

A Real Madrid sorozatban másodszor játszott 1-1-et, ezzel tízről hat pontra csökkent előnye a második Barcelona előtt.

Rovatok