Index Vakbarát Hírportál

Abramovics 20 milliója is kevés volt

2012. július 9., hétfő 12:21

Mégsem igazol a Chelsea-be Andre Schürrle, miután jelenlegi klubja, a Bayer Leverkusen visszautasította a BL-győztes angol csapat 16 millió fontos ajánlatát - írja a német Express napilapra hivatkozva a Guardian.

A 21 éves támadó összesen 93 percet játszott a német válogatottban - igaz, a negyeddöntőben kezdőként - az Eb-n, de ennyi idő is elég volt neki, hogy lenyűgözze a Chelsea milliárdos orosz tulajdonosát, Roman Abramovicsot, aki néhány nappal ezelőtt ajánlatot is tett a támadóért.

Rudi Völler, a leverkuseniek szakvezetője azonnal jelezte, szeretnék megtartani a támadót, amit később a csapat vezérigazgatója is megerősített. „Tárgyaltunk a Chelsea-vel, akiktől egy nagyon is konkrét, 20 millió euró fölötti ajánlatot kaptunk, de végül Andrét válaszottuk" - mondta Wolfgang Holzhauser, aki hozzátette, a focista maga is jelezte, hogy szeretne a Bundesligában idén csak ötödik helyen végzett Leverkusennél maradni.

Az egyik legígéretesebb német tehetségnek tartott Schürrle tavaly igazolt a Leverkusenbe a szintén a bundesligás Mainztól, ahol egy csapatban játszott Szalai Ádámmal is.

Rovatok