Index Vakbarát Hírportál

Meglökte a Realt a dupla Barca-verés

2013. március 3., vasárnap 14:33

A szombati El Clásicón (2-1) győztes gólt szerző Sergio Ramos szerint a Real Madrid teljesítményének nagy lökést adhat a Manchester United elleni keddi Bajnokok Ligája nyolcaddöntő visszavágóján, hogy négy nap alatt kétszer is - kedden a Király Kupa elődöntőjében - legyőzték az örök rivális Barcelonát.

A Real Barcelonában győzött 3-1-re a Spanyol Kupa elődöntőjében, ezzel kiverve Messiéket. A szombati bajnokin már a 6. percben vezettek Ramosék, de Messi gyorsan egyenlített, és sokáig úgy tűnt, marad a döntetlen, de Ronaldo beállásával felpörögtek az események, Ramos egy szöglet után a meccs végén fejelt gólt.

„Büszkék vagyunk a munkára, amit elvégeztünk. Különösen örülünk annak, hogy ezen az összecsapáson olyan játékosok is lehetőséget kaptak, akik az elmúlt időszakban kevesebbet voltak pályán" - mondta a védő a klub hivatalos honlapjának.

„A két klasszikus után úgy utazunk Manchesterbe, hogy hiszünk a győzelemben, persze tiszteljük az ellenfelünket, kiváló csapatról van szó" - tette hozzá Ramos. További érdekesség, hogy míg korábban arról szóltak a hírek, hogy a csapaton belül elmérgesedtek a kapcsolatok, és Ramos például Mourinho edzővel és Ronaldóval is rosszban van, a gól utáni, és az öltözőben készült felvételek azt mutatják: teljes a béke.

José Mourinho együttese kedden a Manchester United vendégeként lép pályára a BL nyolcaddöntőjének visszavágóján, az első mérkőzésen, Madridban 1-1-es döntetlen született.

Rovatok