Index Vakbarát Hírportál

A Barca beszenvedte, C. Ronaldo nem lőtt

2013. április 20., szombat 20:40

3-1-re nyerte bajnokiját a 32. fordulóban a Real Madrid még úgy is, hogy Cristiano Ronaldo be sem talált. Özil szerzett vezetést a szünet előtt közvetlenül, majd az 57.-ben Benzemáé lett a második.

A 73. percben szépítettek a vendégek, és a meccs szoros maradt egészen a végéig, csak az utolsó percben tudta biztosítani a győzelmet Özil.


REAL MADRID 3-1 REAL BETIS by goalsarena2012

C annak ellenére nem talált be, hogy végig a pályán volt. A Madridra nehéz meccs vár szerdán, idegenben a Borussia Dortmunddal játszik BL-elődöntőt.

A Barca akkor kezdett vasárnap, amikor a Real végzett. Újra Messi nélkül űlltak fel, és most meg is látszott a játékon. David Villa az első félidő felénél büntetőt rontott, illetve a kapus védett szépen.

Utána a 80. percig tovább aludt a Barcelona, kapott is egy gólt, de a bíró tévesen les miatt érvénytelenítette. Mázlijuk volt Iniestáéknak.


Barcelona 1-0 Levante by goalsarena2012

Csak a hajrára kezdtek kapcsolni, hogy mindjárt vége a meccsnek, egyik pillanatról a másikra gyorsították fel a játékot. A csere Alexis és Pedro pörgette fel a tempót, a 84.-ben előbbi játszotta meg a jobb oldalról Cesc Fabregast a 16-oson belül, aki átvette, majd remekül a jobb alsóba rúgta a labdát.

A kispad úgy örült a gólnak, mintha BL-t nyertek volna, tudták, hogy ez valójában nem az ő napjuk volt, de sikerült behúzni a 3 pontot, és tartani a 13 pontos fórt a Real előtt.

Rovatok