Index Vakbarát Hírportál

Elfelejthetjük Ronaldinho híres mosolyát

2013. augusztus 16., péntek 10:14

Ronaldinho soha nem lesz már a régi, a brazil klasszis nemrég befeküdt fogászához, ahol kiegyenlítették fogsorát, melyről annyi karikatúra született. Pedig a közelmúltban egy francia lapnak még azt mondta, nem szeretné megváltoztatni különös adottságát, mosolya ettől olyan egyedi.

Aztán kedden alig egy óra alatt mégis átesett a beavatkozáson Belo Horizontéban, simán ment minden, néhány órával később már együtt edzett  a csapattársakkal a Libertadores-kupát megnyert Atletico Mineirónál. A képek alapján egy fogfehérítést is kapott ajándékba.

A harminchárom éves játékos másnap már a Bahia ellen egy gyönyörű sarkalással ünnepelte a csábító fogsort, felemelte a labdát, aztán tökéletesen tette tovább csapattársának.

Ronaldinho műtéte bejárta a világot - valamennyi újság foglalkozik vele -, a Bild azonban most fontosabbnak tartotta megírni róla, hogy 13 évesen veszítette el szüzességét - a szomszédjával.

Ronaldinho Gaucho amazing backheell pass, Atletico Mineiro 2 x 0 Bahia - Brasileirão 14/08/2013

A szépészeti beavatkozások nem ritkák a sportolóknál sem, Ronaldinhóhoz hasonlóan a magyar válogatott Dzsudzsák Balázs is megcsináltatta fogsorát - orvosai is erre ösztönözték, mert időzített bomba volt a szájában -, a Manchester Untied csatár, Wayne Rooney pedig hajbeültetésen esett át néhány éve.

Rovatok