Index Vakbarát Hírportál

70 sört ihatott meg 8 horvát válogatott

2013. november 19., kedd 09:45

A horvátok előre ittak a világbajnoki részvételre a pénteki vb-selejtező után Izlandon, a selejtező ugyan 0-0-lal zárult, de nyolcan benyakaltak hetven sört azért. 

Az izlandi Visir úgy tudja, a nyolc futballista a 0-0 után nekivágott a reykjavíki éjszakának, és fejenként közel tíz sört ittak meg. Az ivászatban a csapatkapitány Darijo Srna vezetésével a kezdőből Eduardo, Mandzukic és Corluka vett részt, a cserék közül pedig Nikica Jelavic, Niko Kranjcar és Mateo Kovacic csatlakozott hozzájuk. Utóbbi tizenkilenc éves, lehet, hogy neki inkább a többiek vették a korsókat. Domagoj Vida ugyan nem fért be a keretbe, a sörözésből viszont ő sem akart kimaradni. 

A lap szerint hajnal négykor még rendeltek egy kört a horvátok, öt után mentek aludni. Az eset után egy horvát újság azt írta, nem egyedi az eset, a nagy meccsek után a horvátok elmennek kiereszteni a gőzt.

A pénteki pótselejtezőn negyven percet játszottak emberelőnyben az északiak ellen, a győzelmet így sem sikerült megszerezni Niko Kovac csapatának. Kedd este jön a mindent eldöntő meccs Horvátországban. 

Rovatok