Index Vakbarát Hírportál

C. Ronaldónak nem akar összejönni

2014. január 25., szombat 17:04

Megmutatta az Aranylabdát a Real-meccsen, nem sokkal később zseniális gólt ollózhatott volna.

A Real Madrid-sztár Cristiano Ronaldo a Granada elleni spanyol győztes bajnoki előtt mutatta meg először a hazai közönségnek a múlt héten elnyert Aranylabdát.  A portugál sztár a kezdőkörnél sétált a díjjal, aztán odahívta a csapattársakat is, hogy együtt pózoljanak az elismeréssel. 

Cristiano Ronaldo Shows Ballon d'Or 2013 to Santiago Bernabeu 25/01/2013

Az első félidő végén, 0-0-nál zseniális góllal tehette volna emlékezetessé az ünneplést. A hosszabbításban Modric ívelte be a labdát a kapu elé, ahol Ronaldo azzal próbálkozott, ami egy ideje nem megy neki: ollózott. A mozdulat most tökéletes volt, kapura is ment a labda, de a Granada-kapus Roberto nagyot védett, a portugált dühítette a dolog. 

Cristiano Ronaldo Amazing Bicycle kick Vs Granada 2014 [HD]

A második félidőben viszont már betalált az aranylabdás klasszis, a tizenhatoson belül kapta a labdát, tologatta kicsit, a védők pedig addig vártak, amíg laposan a sarokba lőtt.

Real Madrid vs Granada 2-0 Cristiano Ronaldo Goal vs Granada ~ Real Madrid vs Granada 2-0

A 2-0-s végeredményt Benzema állította be a 74. percben.  

Ronaldo január 13-án kapta meg az Aranylabdát, Messit és Riberyt előzte meg, a francia szerint politikai döntés volt, hogy a portugálé lett a díj.

Sorozatban három győzelem után kikapott a Villarreal a spanyol futballbajnokságban: az újonc – amely kiválóan szerepel az idényben – a Valladolid otthonában szenvedett vereséget a 21. forduló második szombati mérkőzésén.

Primera División, 21. forduló:

Valladolid-Villarreal 1-0 (1-0)

Real Madrid-Granada 2-0 (0-0)

Valencia-Espanyol 2-2 (2-2)

Pénteken játszották:

Celta Vigo-Real Betis 4-2 (3-1)

Rovatok