Index Vakbarát Hírportál

A DVTK masszőrje mentette meg a partjelző életét

2014. április 6., vasárnap 15:26

A DVTK masszőrje, Nagy István mentette meg az egyik partjelző életét a szombati Paks-Diósgyőr U21-es mérkőzésen, írja a DVTK.eu.

Az eset az egyik szögletzászló mellett történt a 25. percben: két, a labdáért küzdő játékos véletlen elsodorta Joó Csaba asszisztens lábát, aki elesve a műfüves pálya mellett futó járda szegélyébe beverte a tarkóját, és az eszméletét is elvesztette.

Nagy azonnal észlelte, hogy komoly baj is lehet, egyből odasietett és elmozdította Joó garatra visszacsúszó nyelvét. „Nem érzem magam hősnek, csak jókor voltam jó helyen. Végeztem a feladatom” - kommentálta a történteket Nagy „Jáccó” István.

Joó Csabát megfigyelésre kórházba szállították, de a Diósgyőr honlapjának információi szerint nincs komolyabb baja. A mérkőzést a vendég DVTK nyerte 2-0-ra Galambosi Máté két góljával.

Múlt hétvégén az ukrán bajnokságban volt hasonló eset, ott Oleh Huszjev életét az ellenfél csapatkapitánya mentette meg, de a hírek szerint a magyar válogatott kapusa, Gulácsi Péter is lenyelte a nyelvét a Wacker Innsbruck elleni mérkőzésen.

Rovatok